Deze actie wordt u aangeboden door Bushnell

Win een Bushnell NatureView Cam HD MAX t.w.v. € 390,-

Een merel in de boom of een roodborstje op uw voederplank? Met de Bushnell NatureView Cam HD MAX kunt u elke vogel automatisch in HD kwaliteit video of foto vastleggen zodra ze in uw tuin verschijnen. 

Onder de deelnemers van de Nationale Tuinvogeltelling 2015 verloten we twee NatureView Cams t.w.v. € 390,-. Onder de mensen die vooringeschreven hebben wordt één NatureView Cam t.w.v. € 390,- verloot. Het is op dit moment niet meer mogelijk om vooraf in te schrijven voor de Nationale Tuinvogeltelling. Uiteraard is deelname aan de Tuinvogeltelling mogelijk zonder voorinschrijven. 

Hieronder leest u meer over deze camera’s.

Wilt u geen tuinvogel missen?

Vertrouw dan op de Bushnell NatureView Cam HD
Met de 8MP NATUREVIEW CAM HD MAX CLOSE FOCUS van Bushnell kunt u elke vogel automatisch in HD kwaliteit video of foto vastleggen zodra ze in uw tuin verschijnen. Dankzij de Hyper Night Vision kunt u zelfs ‘s nachts beelden opnemen. De Bushnell NatureView Cam begint met fotograferen of filmen met geluid zodra de bewegingssensor iets detecteert tot een afstand van 18 meter en kan dit op één set batterijen tot een jaar volhouden.
Dit speciale model is door de meegeleverde close up lenzen, tot 25cm, ook in staat om de vogels van zeer dichtbij vast te leggen. Dankzij de GPS Geotag functie worden uw beelden direct voorzien van de GPS coördinaten.
Speciaal voor NatureView Cam’s gebruikers, heeft Bushnell bovendien een website gemaakt waar iedereen zijn of haar opgenomen beelden kan delen. Voor meer informatie zie www.natureviewcam.com.
Bushnell is al vele jaren een vooraanstaand merk in de outdoor wereld. Niet alleen voor bekroonde verrekijkers, gps systemen, maar ook voor zogenaamde observatiecamera’s.

Meer informatie over de Bushnell NatureView Cam