Iedereen kan meedoen

Als je goed kijkt, zie je verschillende soorten vogels in je tuin of op je balkon. [misschien anders formuleren; beetje schooljuffig als je goed kijkt...] Koolmezen en pimpelmezen bijvoorbeeld. Maar ook mussen, merels en roodborstjes staan in de top-10 van Nederlandse tuinvogels.

Schrijf je nu alvast in

Dan helpt Vogelbescherming je op weg met:

  • handige reminders per e-mail voor de Nationale Tuinvogeltelling
  • praktische tips voor het herkennen van je tuinvogels
  • de 'spelregels' van de Nationale Tuinvogeltelling waardoor echt iedereen mee kan doen

Meld je nu aan en laat ons weten welke vogels jij telt tijdens de Nationale Tuinvogeltelling:

[blokje invulvelden: m/v, voorletters, tussenvoegsels, achternaam, e-mailadres]

Koolmees

Meetellen in de winter!

Hoe weet Vogelbescherming welke vogels het meest in je tuin zitten? Dat is simpel: dankzij tienduizenden mensen zoals jij die 's winters meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling. Het is gemakkelijker dan je misschien denkt. Gewoon een half uurtje lekker naar buiten kijken en doorgeven wat u gezien heeft.

Iedereen kan het...

Iedereen kan meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, of misschien een balkon. Met regelmatig voeren lok je verschillende vogels naar je tuin of balkon. Vogels voeren wordt nog aantrekkelijker met 10% directe korting op vogelvoer, feeders en nestkastjes als je je nu inschrijft voor de Tuinvogeltelling.

Groenlingen zijn echte zaadeters. Je herkent ze aan hun prachtige groene verenpak, fel-gele vleugelstreep en krachtige snavel.