Telt u ook een half uurtje mee?

Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt de Nationale Tuinvogeltelling plaats. Telt u dit jaar ook (weer) mee? Het is leuk, makkelijk en belangrijk voor de vogels.

Meld u alvast aan voor de speciale Tuinvogeltelling e-mails. Dan ontvangt u in de aanloop naar het weekend leuke en informatieve mails  met handige herkenningstips, wonderlijke vogelweetjes en praktische tuin- en voertips. Daarbij krijgt u ook nog 15% korting in onze webshop op vogelvoer, voersystemen en nestkasten. Ook sturen we u vlak voor het weekend een herinnering, zodat u de telling niet vergeet.

Ja, ik meld mij aan voor de Nationale Tuinvogeltelling e-mails:

Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Met uw aanmelding krijgt u:

  • een gratis digitale nieuwsbrief met leuke herkenningstips, aanbiedingen, een quiz en alle laatste nieuwtjes over tuinvogels en de telling (maximaal 10 e-mails over de Nationale Tuinvogeltelling per kalenderjaar);
  • gratis de Tuinvogeltelling Special Vogels voeren in uw u mailbox;
  • een speciale Tuinvogeltelling kortingscode op vogelvoer, voersystemen en nestkasten in de webshop van Vogelbescherming. Een aantal weken voor de Tuinvogeltelling ontvangt u de kortingscode vanzelf in uw e-mailbox. Bent u lid van Vogelbescherming? Dan werkt uw Tuinvogeltelling actiekorting bovenop uw ledenkorting.

U kunt altijd meedoen aan de Tuinvogeltelling door in het weekend van de telling het telformulier in te vullen, zonder vooraf aan te melden voor de e-mails.

Heeft u al eerder geteld en een account aangemaakt, dan kunt u hier inloggen. Dan worden uw telgegevens vastgelegd. Zo kunt u uw gegevens later nog eens bekijken, of alvast proeftellen.