Meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling

De Nationale Tuinvogeltelling van 2019 vond plaats van 25 t/m 27 januari. Jaarlijks groeit het aantal deelnemers, want meedoen aan de Tuinvogeltelling is leuk, makkelijk en u helpt de vogels.

Wilt u op de hoogte blijven van de Tuinvogeltelling van komend jaar? Meld u nu alvast aan, dan ontvangt u gratis de Special Vogels voeren. Daarbij krijgt u korting in de webshop (uw kortingscode is geldig t/m 28 februari 2019) en u ontvangt herkenningstips en de laatste tuinvogelnieuwtjes in uw mailbox. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in. 

Wilt u liever aanmelden met uw Facebook-account?

Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Met uw aanmelding krijgt u:

  • gratis de Tuinvogeltelling Special Vogels voeren in uw u mailbox;
  • 15% korting op vogelvoer, voersystemen en nestkasten in de webshop van Vogelbescherming. Uw kortingscode is geldig t/m 28 februari 2019. Bent u lid van Vogelbescherming? Dan werkt uw Tuinvogeltelling actiekorting bovenop uw ledenkorting;
  • een gratis digitale nieuwsbrief met leuke herkenningstips, aanbiedingen, een quiz en alle laatste nieuwtjes over tuinvogels en de telling (maximaal 10 e-mails over de Nationale Tuinvogeltelling per kalenderjaar);
  • de mogelijkheid om uw ingestuurde telling later terug te zien, zowel via de website als via de app Tuinvogels.

U kunt altijd meedoen aan de Tuinvogeltelling door in het weekend van de telling het telformulier in te vullen, zonder vooraf in te schrijven.