Meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling

De Nationale Tuinvogeltelling 2017 is afgelopen. In 2018 meedoen? Schrijf u nu alvast in en Vogelbescherming houdt u op de hoogte van alle relevante informatie voor de Nationale Tuinvogeltelling. In 2018 vindt de Nationale Tuinvogeltelling plaats op 27 en 28 januari.

Met uw aanmelding krijgt u:
  • Toegang tot uw tellingen op de website van de Nationale Tuinvogeltelling en in de app Tuinvogels: zo ziet u in komende jaren welke tellingen u heeft ingestuurd.
  • De mogelijkheid om buiten de Nationale Tuinvogeltelling eigen vogeltellingen te houden en in te voeren op de website en in de app Tuinvogels: zo bouwt u een archief van alle vogels die u ziet! Wilt u ook andere dieren dan vogels tellen? Doe dan mee met de Jaarrond Tuintelling.
  • Automatisch alle relevante informatie over de Nationale Tuinvogeltelling in uw mailbox.
  • Tijdelijk 15% feestkorting in de webshop van Vogelbescherming op vogelvoer, voersystemen en nestkasten. Bent u lid van Vogelbescherming? Dan loopt uw korting op 25%!
Het is uiteraard ook mogelijk om mee te doen aan de Nationale Tuinvogeltelling zonder vooraf aan te melden.

email facebook twitter

Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.