Tuinvogeltelling cursussen en workshops

Ga eens naar een lezing, workshop of cursus over (tuin)vogels. Nu is het moment, want in de aanloop naar de Nationale Tuinvogeltelling, worden in het hele land dit soort activiteiten georganiseerd. Ook in uw buurt, dus neem een kijkje.

Gratis digitale cursus Tuinvogels in Nederland

Deze gratis beginnerscursus van Vogelbescherming, ontvangt u in uw mailbox. U leert in tien vogellessen veel tuinvogels en hun geluiden herkennen. Nico de Haan en Camilla Dreef geven handige tips, filmpjes, ezelsbruggetjes en leuke weetjes om nog meer van vogels te genieten.

Aanmelden voor de cursus Tuinvogels in Nederland 

KNNV minicursus tuinvogels herkennen

Leer in één avond en een excursie tuinvogels herkennen. Na de KNNV minicursus kent u alle algemene vogels in uw tuin. Bijvoorbeeld het verschil tussen de huismus en de heggenmus of de koolmees en de pimpelmees. De minicursus is op verschillende locaties in het hele land.

Klik hier voor meer informatie over een minicursus bij u in de buurt.

Minicursus: tuinvogeltelling voor Dummies

Altijd al 's mee willen doen met de Tuinvogeltelling, maar twijfelt u over uw vogelkennis of over de spelregels? Na deze avond georganiseerd door Utrecht Natuurlijk, bent u helemaal klaar voor de Tuinvogeltelling! Wanneer: 9 of 16 januari. Waar: Utrecht, De Meern. Kosten: € 5,-.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven. 

Uw activiteit in deze lijst?

Weet u nog een leuke activiteit die wordt georganiseerd voor de Tuinvogeltelling, of met de herkenning van tuinvogels te maken heeft? Geef het dan door via info@vogelbescherming.nl.